Bezár

Indul a Téli Bajnokság!

Téli Bajnokság 2018-2019.

Jelentkezz már most a tél legnagyobb egyetemi kispályás foci tornájára, a hét 6 napján!

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában, így a téli időszakban is!

A téli bajnokságra szeretettel várjuk a Lágymányosi- a Jogász- és a Bölcsész Bajnokság csapatai mellett a BEAC bajnokság külsős csapatait is!

Bajnokságok indulnak

Bogdánfy utca

Hétfő: 17.30-tól – 22.00-ig,2 pálya, 24 csapat
Kedd: 17.30-tól – 22.00-ig,2 pálya, 24 csapat
Szerda: 17.30-tól – 22.00-ig,2 pálya, 24 csapat
Csütörtök: 17.30-tól – 22.00-ig,2 pálya, 24 csapat
Szombat: kora délutáni idősáv, 2 pálya, 10-12 csapat

Mérnök utca

Péntek 17.30-tól – 22.00-ig, 1 pálya, 12 csapat

Nevezés: A nevezési határidő: december 7-ig (péntek). A helyek feltöltése jelentkezési sorrendben zajlik, ha több játéknap is megfelelő nektek az online nevezési felületen jelöljetek be többet, így nagyobb az esélyetek, hogy ne maradjatok le a preferált játéknapotokról.

A bajnokságok december közepén kezdődnek és március elejéig tartanak.

Online nevezés

Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menü ELTE-BEAC Futsal Bajnokság menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet.

Nevezés menete

Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is. A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.
Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is.

Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. A díjakat az ELTE-BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információk

Sajben Marcell
📧: eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️: 06306578665
💻: www.eltefoci.hu
📱: http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag